Termék kategóriák
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

KENNEDY 100 mm No.2 szikramentes kereszthornyos csavarhúzó, Be-Cu

Egységár (darab):
Bruttó: 15.913 Ft
Nettó: 12.530 Ft
Cikkszám:
KEN5754440K
Márka:
KENNEDY
Kosárba tesz

Leírás

  • A szikramentes szerszámokat azért használják, hogy kizárják a véletlen tüzek vagy robbanások keletkezésének esélyét a tűz- vagy robbanásveszélyes munkahelyeken.
  • Ezek a szerszámok a normál kivitelű szerszámokkal ellentétben nem képeznek szikrát kemény felülethez történő ütés következtében.
  • A szikramentes szerszámok használata alapvetően fontos sok ipari alkalmazásnál, úgymint vegyipar, olajipar, festékszóró fülkékben végzett műveletek, hajózással kapcsolatos ipari műveletek, bányászat, papírgyártás, vagy bármely más olyan munkaterület, ahol gyúlékony gőzök vagy tűzveszélyes maradványanyagok vannak jelen.
  • A szikramentes biztonsági szerszámok karbantartását nagy körültekintéssel kell végezni, rendszeres időközönként szükséges tisztítani/újraélezni, hogy eltávolítsuk az esetlegesen rárakódott vastartalmú anyagokat vagy más szennyeződéseket, melyek ronthatják a szerszámok használati értékét.
  • Hegy mérete: No.2
  • Penge hossza: 100 mm
  • Súly: 60 g
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

e-mixmunkaruha.hu
szerszamkatalogusok.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.95 Ft
emixszerszam.hu
Kennedy termékek
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció