Termék kategóriák
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Gerber DUAL-FORCE kombinált szerszám

Leírás

A legnehezebb alkalmazásokhoz, nem egy hagyományos multiszerszám: erősebb fogó pofák, nagyobb szorítóerő, középtengely-technológia.
 
A Gerber Dual-Force nem egy átlagos multifunkciós eszköz. Egyedülálló, réteges felépítésével kétszer akkora állkapocsszilárdságot, és kétszer nagyobb erőt biztosít bármilyen feladat elvégzéséhez.
Állítható, 2 pozícióban csúszócsuklós pofával és rendkívül nagy fogakkal rendelkezik, amelyek szilárdan megragadják a különféle rögzítőket, és páratlan irányítást biztosítanak. A többfunkciós szerszám további jellemzői közé tartozik a középtengelyű bitmeghajtó, a sima élű késpenge, a finom/durva reszelő, a fűrész és a kiegészítő bittároló.
 
Funkciók: tompahegyű fogó, drótvágó és kábelcsupaszító, középtengely meghajtó, simaélű penge, vonalzó, bittartó, fűrész, véső, finom/durva reszelő, zár.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: multiszerszám
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

e-mixmunkaruha.hu
szerszamkatalogusok.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.83 Ft
emixszerszam.hu
Kennedy termékek
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció