Termék kategóriák
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Flex GE 6 R-EC Giraffe® hosszúszárú fal- és mennyezetcsiszoló zsiráf csapott élszegmensű fejjel (hordtáskában) *

Ø225 mm, 500 W, 1520 mm, 1100-1680 ford/perc, 2.84 kg
Egységár (szett):
Bruttó: 369.990 Ft
Nettó: 291.331 Ft
Cikkszám:
530900 *
Márka:
Flex
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Flex hosszúszárú és rövidszárú csiszolók (zsiráfok)

Leírás

  • Könnyű súly: a Carbon nagyon könnyű anyag, így a fali és mennyezeti csiszoló összsúlya sokkal kisebb, ez csökkenti az izületi stresszhatásokat és minimálisra csökkenti a fáradtságot a hosszabb ideig tartó csiszolás során.
  • Ez a szokatlanul könnyű gép egyedülálló felhasználói kényelmet kínál. A fali és mennyezeti csiszoló optimálisan kiegyensúlyozott, ami tökéletes vezetést tesz lehetővé, mivel a súly egyenletesen oszlik el a csiszológépen. Rendkívül kényelmes kezelhetőség az ergonomikusan kialakított Carbon csőnek, a fő fogantyún lévő puha markolat betétnek és a "T" fogantyúnak köszönhetően.
  • A nagyon lapos, kardánra szerelt csiszolófej 160°-os elforgatási tartománnyal nagy rugalmasságot és optimális beállítást tesz lehetővé falak és mennyezetek csiszolásakor. A csiszolófejben található rendkívül fejlett bolygóhajtóműves erőátvitel vibrációmentes futást biztosít a tökéletes felületi csiszoláshoz.
  • Az innovatív hátlappal ellátott csiszolófej nagyon jól alkalmazkodik a csiszolandó felülethez és észrevehetően jobb csiszolási érzetet biztosít. A Giraffe® flexibilitása azt jelenti, hogy nincs szükség nagy nyomóerőre az optimális eredmény elérése érdekében.
  • Csapott élszegmensű fej, forgó szegmenssel. Lehetővé teszi a felületi átmenetek (fal-fal, fal-mennyezet) élközeli csiszolását. A fej forgása a gép mozgását követi, a munka megszakítása nélkül.
  • Szénkefe nélküli motor a nagyobb hatékonyságért és a hosszabb élettartamért.
  • Változtatható sebesség 6 fokozatban, Power Control LED jelzővel.
  • Az innovatív textil hordtáska lehetővé teszi a gép és a tartozékok könnyű szállítását. A Zsiráf így összeszerelve szállítható és azonnal munkára kész.
  • Ideális csiszolópapír vakolatok csiszolásához, egész Styropor szigetelő táblákhoz, festés előkészítéshez.
  • Széles körű alkalmazhatóság magasabb helyiségekben a szerszám nélkül csatlakoztatható, 500 mm hosszú hosszabbító csőnek köszönhetően (a hosszabbító cső nem tartozik a szállítási terjedelembe).
  • Hatékony porelszívás a tisztító kefe és a csiszolótányér közt, mely megakadályozza a tányér pórusainak az eltömődését, ez által biztosítva hosszú élettartamot és pormentes munkakörnyezetet.
  • Csatlakozási lehetőség a FLEX biztonsági porszívókhoz áramlási sebesség optimalizálással a vezetőcsövön. Antisztatikus FLEX Clip csatlakozóval és szívótömlővel.
  • Porzáró ki-/be kapcsoló.
 
Szállítási terjedelem:
  • bélelt hordtáska
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 230 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Csiszolótányér-átmérő: 225 mm
Fej hajlásszög: 160 °
Fal- és plafoncsiszoló szerszámtartó: tépőzáras
Üresjárati fordulatszám: 1100 - 1680 ford./perc
Felvett teljesítmény: 500 W
Hossz: 1520 mm
Kábelhossz: 5 m
Tömeg: 2,84 kg
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

e-mixmunkaruha.hu
szerszamkatalogusok.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.55 Ft
emixszerszam.hu
Kennedy termékek
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció