Termék kategóriák
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Coba ipari álláskönnyítő szőnyegek

Az elcsúszás és az elbotlás a veszélyes munkahelyi sérüléseknek csaknem egyharmadát teszi ki. Ha ehhez hozzáadjuk a kemény felületen történő rendszeres, tartós állás okozta veszélyeket, akkor a megfelelő ipari szőnyegek felszerelése igazán nem nagy ár a munka biztonságáért. Az ipari szőnyegek, főleg a csúszásgátló szőnyegek csökkentik az elcsúszás és az elbotlás veszélyét a kockázatot jelentő felületeken.

Az állómunka láb-, talp- és hátfájást, valamint váll- és nyakmerevséget okozhat. A kemény hátlapzaton történő tartós állás komoly egészségügyi problémákhoz – például visszérbetegség és egyéb keringési rendellenességek kialakulásához vezethet. A COBA Europe által végzett tudományos kísérletek bizonyítják, hogy az ipari szőnyegek csökkentik a fáradtságérzetet az álló helyzetben végzett munka során, és növelik a dolgozók kényelmét.
 
Jelenleg nem található ár
10 termék
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

e-mixmunkaruha.hu
szerszamkatalogusok.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 392.28 Ft
emixszerszam.hu
Kennedy termékek
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció