Termék kategóriák
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Soudal Soudagum LM folyékony fólia, 4 kg

Rugalmas vízzáró fólia, mely szigetelést biztosít minden olyan porózus felületen,mint pl. a beton, kő, tégla, gipszkarton és OSB legyen szó fürdőszobáról vagy akár zuhanyfülkéről.
Lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal vízszigetelők

Leírás

A Soudagum LM Rugalmas vízzáró fólia, mely szigetelést biztosít minden olyan porózus felületen,mint pl. a beton, kő, tégla, gipszkarton és OSB legyen szó fürdőszobáról vagy akár zuhanyfülkéről. Kiválóan tapad a ragasztóhoz,habarcshoz, betonhoz, ill. fugákhoz.
 
Jellemzők
  • Vízszigetelő folyékony fólia
  • Diszperziós műgyanta bázis
  • Folyékony állagú homogén paszta
  • Használatra kész
Alkalmazások
Konyhák, fürdőszobák, mosókonyhák és egyéb vizes helyiségek vízzárószigeteléséhez. Kerámia járólapok, padlólapok, laminált padlók és kárpitszőnyegek alá.
 
Használata
A felület legyen tiszta és száraz, por-, olaj-, zsír-, festék és egyéb anyagoktól mentes. Távolítsuk el egy spatulával régi festéket, a nagyon sima felületeket enyhén érdesítetsük meg. Túlzottan nedvszívó vagy porózus felületet készítsük elő SOUDAPRIM DP mélyalapozóval. A két réteg közötti száradási idő 4 óra (kb. 20 °C hőmérsékleten). A rétegek teljes vastagsága legalább 1 mm legyen annak érdekében, hogy biztosítsa az egységességet és a rugalmasságot. További munkálatok (pl. burkolás) csak a teljes száradás után, mely kb. 12 óra, 2 - 3 réteg esetén.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Címkék, kulcsszavak: folyékony fólia, vízszigetelő membrán
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

e-mixmunkaruha.hu
szerszamkatalogusok.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
emixszerszam.hu
Kennedy termékek
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció