Termék kategóriák
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Soudal Soudaband Acryl T80 tömítőszalag, 4 m (8/40)

Nem minősített, öntapadós, akrillal impregnált, duzzadószalag. Nyílászárók, ablakpárkányok, fémszerkezetek külső és belső rugalmas hő- és hangszigetelő tömítéséhez.
Profi felhasználóknak
Cikkszám:
110882
Márka:
Soudal

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal vízszigetelők

Leírás

Nem minősített, öntapadós, akrillal impregnált, duzzadószalag. Nyílászárók, ablakpárkányok, fémszerkezetek külső és belső rugalmas hő- és hangszigetelő tömítéséhez.
 
Jellemzők
  • Könnyen használható
  • Nagyon rugalmas
  • Öntapadós
  • Önduzzadó
  • Hő- és hangszigetelő
  • Páraáteresztő
  • Időjárásálló
  • Szürke szín
Alkalmazások
Nyílászárók, ablakpárkányok, fémszerkezetek, betonelemek, szendvicspanelek, rugalmas hő -és hangszigetelő, időjárásálló tömítéséhez. Háttérkitöltésre is alkalmas.
 
Használata
A hézag legyen párhuzamos tiszta, száraz, pormentes. A laza részeket, cement maradványokat távolítsa el. Méterenként 1 cm-t számoljon rá a teljes szalag hosszúságra. Az első és utolsó 3 cm-t ne használja. Húzza le a védőfóliát az öntapadós oldalról és helyezze az egyik felületre. Ha szükkséges egy spaklival nyomja rá a jobb tapadás érdekében. A szalag ne feszüljön és ne gyűrödjön. A függőleges oldalon lentről kezdje. Engedje túl a szalagot az ablakkeret hosszán a beépítési hézagnak megfelelően. Vágja el és a következő oldalon kezdve szorosan zárja hozzá. Ezáltal biztosítja a szalag megfelelő tömítését a sarkokban. A hőmérséklet és páratartalom hatására a szalag megduzzad, és kitölti a hézagot. A megfelelő tömítés érdekében a szalag tágulási mérete a max. érték kb. 35%-a legyen.
 
Zsugorított méret / max. tágulási méret: 8 / 40 mm
A kép csak illusztráció!

Soudal Soudaband Acryl T80 tömítőszalag, 4 m (8/40)
Termékváltozatok

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

e-mixmunkaruha.hu
szerszamkatalogusok.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
emixszerszam.hu
Kennedy termékek
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció