Termék kategóriák
Termékajánló
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Stanley rövid mérőszalagok

Hogyan válasszunk rövid mérőszalagot?
 
1) A hosszan kitartható szalag megkönnyíti a munkát
Az ívelt acélszalagot a Stanley vezette be, amely lehetővé teszi a szalag támaszték nélküli kitartását, amely hasznos lehet, ha egy kézzel kell a tetőn nagy távolságokat mérni vagy nagyobb távolságot egyedül lemérni. A FATMAX® XL piacvezető ebben, a szalag 4 m-re megáll támasz nélkül.
 
2) A legmegbízhatóbb visszatekercselés és stop rendszer
Minden rövid Stanley mérőszalag verhetetlen jellemzője a gyors visszatekerés és biztos stop, ezek a tulajdonságok először a Stanley híres POWERLOCK® típusú mérőszalagjainál kerültek kialakításra.
 
3) Szalagvédelem a tartósság érdekében
Komolyabb igénybevételek esetén válassza a Mylar® bevonattal ellátott szalagokat, amelyek 10-szeres élettartamot biztosítanak kopásállóságukkal a hagyományos lakkbevonatúakkal szemben. A Stanley top modelljei egy ezt kiegészítő termoplasztikus védelemmel lettek ellátva a szalag első 15 cm-én, ez az ún. BladeArmor bevonat.
 
4) True Zero végkampó a nagyobb pontosság érdekében
Az erős szegecsek és a végzáró kampó ügyesen biztosítja a mozgást, hogy legprecízebb mérés történhessen külső, vagy belső irányból. A végzáró kampó egyes szalagoknál, akár a ceruza vezetésére, körkijelölésre is alkalmas, sőt a FATMAX® három irányú végzáró kampója felső, alsó vagy oldalsó mérést biztosít.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

e-mixmunkaruha.hu
szerszamkatalogusok.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
emixszerszam.hu
Kennedy termékek
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció